ВЕЛУКС България ЕООД продава и представя на българския пазар продуктите на VELUX, включващи покривни прозорци, електрическо управление, щори и аксесоари.
Аустротерм България ЕООД е Вашият партньор в областта на висококачествени и ориентирани към бъдещето топлоизолации. Нашата продуктова гама включва топлоизолационни плочи от експандиран пенополистирол (ЕPS) и екструдиран пенополистирол (XPS), фасадни профили, обкантващи ленти, универсални плочи за мокри помещения, Klemmfix плочи и продукти от серия Wellness.
Компетентност, Гарантирано качество, Иновационни решения: Баумит България - водеща фирма в областта на строителните материали - представлява марките: Баумит топлоизолационни системи, мазилки и бои. Мурексин – системи за хидроизолации, лепилни и фугиращи смеси, епоксидни покрития
Една от основните идеи при създаването на системите улуци и водосточни тръби с марка Devorex® е да не оказват вредно въздействие върху околната среда. След дълги опити с различни полимерни материали е постигната уникално разработената формула за 100% възможност за рециклиране на система CLASSIC.Така компанията се присъединява към общоевропейския стремеж за безотпадъчно и безопасно производство в рамките на Европейската инициатива за устойчиво развитие VINYL 2010
“Фибран България” АД е първият български производител на термоизолационни плоскостиот XPS - екструдиран пенополистирен.
ITALIANA MEMBRANE SpA произвежда APP и SBS битумни хидроизолационни мембрани и висококачествени APP битумни керемиди. Постоянното развитие на технологиите на производствените линии способства Italiana Membrane да разшири своята гама от продукти със топло и шумоизолационни материали.
Knauf България - създадени през 1993 година и оттогава с все по-нарастващи темпове разработваме пазара на продукти Кнауф, а именно:
• Системи от гипсокартон за окачени тавани, предстенни обшивки, леки преградни стени;

• Системи от гипсофазер за сглобяеми къщи;

• Готови сухи смеси - гипсови и вароциментови машинни мазилки, анхидридни и циментови саморазливни подове, перлитни и изо-мазилки със стиропорени зърна;

• Система за външна топлоизолация на сгради;

• Благородни, минерални, силиконови и мазилки на основа изкуствени смоли;

• Обширна гама от строителна химия, лепила за плочки, топлоизолация, флекслепила, лепила плочка върху плочка и др.

• Мазилкополагащи машини, шнекови транспортьори, проходни смесители, машини за мокро торкретиране - производство на 100% дъщерната компания на Кнауф PFT

Kaчеството на продуктите и услугите на БРАМАК е висш приоритет за фирмата. Ние удовлетворяваме най-високите изисквания на клиентите и гарантираме за това с доброто си име.

• Сигурност и защита: Нашите продукти предлагат сигурност и защита на клиентите. Те могат да разчитат напълно на нас и да се гордеят с това, че са избрали Брамак.

• Функционалност / Естетика: За Брамак са важни както функционалността, така и естетиката на продуктите.

• Иновационни решения: Като лидер в покривния бранш БРАМАК залага на иновационните решения, за да оправдае високите очаквания на клиентите както днес, така и утре.

• Висок стандарт: Нашите покривни решения гарантират функционалността на всяка сграда и повишават жизнения стандарт на обитателите.
Дружеството предлага над 300 различни видове строителни продукти: профили за сухо строителство,фолиа мрежи,профили за мазилки,материали за покриви и фасади,покривни аксесоари,топлоизолации,строителни уплътнители и др. Постоянно обновяваме своята продуктова гама,за да отговорим на нуждите на нашите клиенти.
NEOPOR® е топлоизолационен материал от ново поколение. Технологичните новости, разработени от изследователските лаборатории на BASF®, вече са на пазара. Физическите параметри на NEOPOR® го правят един революционен продукт, идеален за топло- и шумоизолация на сгради, осигурявайки им непознат до днес изолационен ефект.
Оргахим е предприятие с над 100 годишна история. По своя дълъг път преминава през години на войни и икономически кризи, но успява да запази и развие производствения си потенциал . Днес е съвременно промишлено предприятие с богата продуктова гама, интелектуален потенциал и големи производствени мощности. Развитието на Дружеството е във всички посоки – преструктуриране на производството, създаване и внедряване на нови продукти, опазване на околната среда, ангажираност към проблемите на обществото. Продуктовата гама включва - бои, лакове, емайллакове, грундове, лепила, електроизолационни лакове, смоли. Дружеството е единствен производител в страната на анхидриди и най-голям производител на пластификатори и алкидни смоли. Регистрираните търговски марки на "Оргахим" са: "Фасаген", "Алутин", "Балкид", "Рувипласт", "Винакол", "Хамелекон", "Protecta", "Mefisto", "Леко", "Интерин", "Еманел", "Благо", "Deko Professional", "Spirit".
TONDACH Gleinstätten AG е лидер на пазара за керемиди в Централна и Източна Европа. Още през 1992 г. компанията се разшири и на изток и следва и до сега стратегията си: Продукти с високо качество, признат опит, иновативни и всички покривни решения. Чрез използването на най-нови технологии във всички сфери, за да се осигури ефективно процесите на производство на висококачествени продукти. Успехът на Дружеството TONDACH® следва предимно от доволни клиенти, доволни служители, както и продължаващият силен ръст на всички пазари.
Блокчетата за зидария YTONG са универсален материал за изпълнение на фасадни и вътрешни стени на жилищни, обществени, промишлени и селскостопански сгради. Те са незаменими и при преустройства и реконструкции на съществуващи обекти.
Вебер е на българския пазар от 2001 год., като някои от продуктите са известни под марката Terranova – компания част от концерна Сейнт Гобен Вебер. Богатият асортимент от цветове и структури на фасадни бои и мазилки, които предлага компанията, може да задоволи и най-взискателните изисквания. Системите за топлоизолация и саниране, които са разработени от нашите специалисти, вече десетилетия наред се прилагат в цяла Европа. Това което прави нашите продукти оптимално и предпочитано решение за всеки специалист са гарантирано качество, лесната обработка, дълготрайност и сигурност за свършената работа.
Винербергер ЕООД. Дейността ни обхваща всички процеси - от производството, въвеждането на пазара и сертифицирането, търговията и техническото консултиране при проектиране и изпълнение на широка гама системи от керамични изделия с марките POROTHERM /Керамичните блокoве POROTHERM са с вертикални кухини, много на брой камери, сравнително дебели външни и вътрешни стенички./ и TERCA /клинкернaта керамика на Wienerberger - С клинкерните тухли и настилки Terca се оформят фасади и градини със своя индивидуалност и неповторим облик, Фасадни тухли, Terca Pflasterklinker - керамика за градината./.